Site Overlay

BOEKINGEN

Op deze pagina vind je een overzicht van werkzaamheden waarvoor je Daryl Jay Kyle kan boeken. Neem contact op voor meer info en prijzen.

DARYL OP HET TERRAS

Daryl Jay Kyle is samen met een gitarist te boeken voor jouw horecagelegenheid. Terras, restaurant of feest? Alles is mogelijk. Wat is er nou leuker en aantrekkelijker voor jouw terrasgasten dan live muziek? Of het nou tijdens een lunch is of een avondborrel. Daryls soulvolle stem onder begeleiding van een warme gitaar maakt jouw terras compleet.

Luister naar onderstaand audiofragment om de sfeer te proeven van Daryls stem op onder begeleiding van een akoestisch gitaar op jouw terras.

Ook zo’n zin om Daryl Jay Kyle te verwelkomen op jouw terras? Boek hem via de contactpagina. Kosten zijn variabel en afhankelijk van factoren, zoals optreedtijd en locatie. Vraag naar de voorwaarden.

BOEK NU!

 

BACKING VOCALS

Ben jij op zoek naar de steady tenor voor jouw nieuwe track? Een betrouwbare vocal nodig voor een live gig? Dan zit je bij Daryl goed, want backing vocals is zijn expertise. Daarnaast kijkt hij graag met je mee als het gaat over lyrics of harmonieën!

LIVE BACKING VOCALS

Daryl Jay Kyle neemt het voor je op in zijn opnamestudio thuis of komt naar jouw studio op afspraak. Alle thuisopnames gaan via Daryl Jay Kyles Fiverr account.

BESTEL JE OPNAME!

_____________________________________________
Copyright © 2022 DARYL JAY KYLE. Alle rechten voorbehouden. | KvK: 76813096