Site Overlay

BOEKINGEN

Wat is er nou leuker en aantrekkelijker voor jouw terrasgasten dan live muziek? Terras, restaurant of feest? Niets is te gek. Daryl Jay Kyle is samen met een gitarist te boeken voor jouw horecagelegenheid. Dit kan in overleg ook uitgebreid worden met extra muzikanten. Of het nou tijdens lunch, diner of een avondborrel is. Daryls warme en soulvolle stem maakt jouw terraservaring compleet! Luister naar onderstaand audiofragment om de sfeer te proeven van Daryl Jay Kyle!

Ook zo’n zin om Daryl Jay Kyle te verwelkomen op jouw terras? Boek hem via de contactpagina. Kosten zijn variabel en afhankelijk van factoren, zoals optreedtijd en locatie. Vraag naar de voorwaarden.

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Featured Articles
Tony
TonyTony
"Het was gewoon fantastisch."
Rudolph
RudolphRudolph
Het was geweldig hoe jij het heb neergezet. Bij elke nummer vertelde je een verhaal vanuit je hart.
Deborah
DeborahDeborah
Het was geweldig om dit zo mee te maken! Zo gaaf om zo dicht bij en tussen de geweldige muzikanten te zitten! We hebben genoten van je muziek en we zijn nog steeds aan het nagenieten!
Leo
Het was onvergetelijke dag!. Een bijzonder moment. En we zijn zeer verrast over deze unieke manier concert geven. Nog nooit vertoont!
Petra
Een fantastisch concert met mooie nummers. Erg verrast hoe het was opgezet! En wat een geluid, zang en instrumenten, niet normaal! Ik kijk uit naar het volgende optreden!

BOEK NU!

_____________________________________________
Copyright © 2023 Daryl Jay Kyle. Alle rechten voorbehouden. | KvK: 76813096