Site Overlay

BOEKINGEN

Just The Two Of Us

Wat is er nou aantrekkelijker voor jouw gasten dan live muziek? Terras, feest of kerk? Niets is te gek. Daryl Jay Kyle is samen met een gitarist te boeken voor jouw horecagelegenheid. Dit kan in overleg ook uitgebreid worden met meerdere muzikanten. Of het nou tijdens lunch, diner of een avondborrel is. Daryls warme en soulvolle stem tilt elke feestelijke aangelegenheid nét naar een hoger niveau! 

Theatershow Who Am I

Daryl Jay Kyles theatershow Who Am I is nu ook te boeken voor in het theater (of een andere out-of-the-box locatie). Hierin neemt hij je mee in het verhaal achter hem als artiest. Vraag naar de mogelijkheden bij je boeking.

Neem contact op!

 

Tony
TonyTony
"Het was gewoon fantastisch."
Rudolph
RudolphRudolph
Het was geweldig hoe jij het heb neergezet. Bij elke nummer vertelde je een verhaal vanuit je hart.
Deborah
DeborahDeborah
Het was geweldig om dit zo mee te maken! Zo gaaf om zo dicht bij en tussen de geweldige muzikanten te zitten! We hebben genoten van je muziek en we zijn nog steeds aan het nagenieten!
Leo
Het was onvergetelijke dag!. Een bijzonder moment. En we zijn zeer verrast over deze unieke manier concert geven. Nog nooit vertoont!
Petra
Een fantastisch concert met mooie nummers. Erg verrast hoe het was opgezet! En wat een geluid, zang en instrumenten, niet normaal! Ik kijk uit naar het volgende optreden!
_____________________________________________
Copyright © 2024 Daryl Jay Kyle. Alle rechten voorbehouden. | KvK: 76813096